TIR RĂSTURNAT, PERICOL DE EXPLOZIE

0
48

Pericol de explozie în zona intersecției de la Hanu lui Țintă, la aproape zece kilometri de oraș. O cisternă plină cu diluant s-a răsturnat în apropierea rondului. În timp ce conducea o autocisternă pe direcția Ploiești-Buzău, o șoferiță de 46 de ani a pierdut controlul asupra direcției, iar vehiculul s-a răsturnat. Din fericire, șoferița din Prahova, a scăpat doar cu câteva răni ușoare.
Un apel la 112 anunța la primele ore ale dimineții faptul că o cisternă plină cu dizolvant s-a răsturnat la ieșirea din Buzău spre la intersecția dintre DN2E85 și DN1B. După primirea sesizării la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale poliție rutieră pentru restricționarea traficului și dirijarea pe rute ocolitoare. S-a circulat bară la bară în zona rondului de la Hanul lui Țintă, pe drumul spre Ploiești, aproape toată ziua.
Având în vedere faptul că autocisterna transporta o substanță diluantă exista pericol de explozie, precum și pericol de intoxicare. La fața locului au ajuns și pompierii.
Traficul a fost deblocat, după-amiază, iar cisterna a fost ridicată. Șoferița a fost sancționată contravențională pentru neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ