TOMA, ALES ÎN UNANIMITATE ŞEF LA MUNICIPIU

0
78

Primarul Constantin Toma a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale a Partidului Social Democrat Buzău. Alegerea primarului Buzăului în fruntea filialei pune capăt unui interimat de doi ani, asigurat tot de Constantin Toma.
Primarul Constantin Toma a fost ales, în unanimitate, de către delegaţii la Conferinţa extraordinară ce a avut loc miercuri după-amiază, în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Partidului Social Democrat Buzău. Alegerile nu i-au dat deloc emoţii primarului, care a fost singurul candidat pentru această funcţie. Înainte de a cere votul celor peste 200 de pesedişti participanţi la conferinţă, Constantin Toma a prezentat, în Sala Mare a Consiliului Judeţean, unde s-a desfăşurat şedinţa, raportul de activitate pentru primii doi ani de mandat în fruntea Primăriei Buzău.
Proaspătul ales în funcţia de şef la municipiu, a fost felicitat, într-o conferinţă de presă, de şeful organizaţiei judeţene a PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu.
În cadrul aceleiaşi conferinţe extraordinare au fost desemnaţi, prin vot deschis, şi membrii structurilor de conducere ale organizaţiei municipale, cu care Constantin Toma va face echipă.
Constantin Toma va fi secondat, în organizaţia municipală, ca şi la Palatul Comunal, de viceprimarul Ionuţ Apostu, care a fost ales preşedinte executiv.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ