TOMA VREA SPORT CLUB MUNICIPAL! Clubul Primăriei ar urma să aibă şi ramura „fotbal”

0
56

Imediat după finala Cupei României, faza judeţeană, Constantin Toma a dezvăluit o parte din intenţiile autorităţilor locale privitoare la sportul buzoian. Edilul municipiului Buzău nu a renunţat la ideea înfiinţării unui sport club municipal, care să fie sub directa administrare a autorităţilor locale. Pe lângă handbal şi rugby, Toma vrea ca şi fotbalul să fie cuprins în grila de activităţi a noii entităţi sportive.
După doi ani în care sportul buzoian nu a primit nici cel mai mic sprijin din partea autorităţilor locale, edilul Constantin Toma pare mai decis ca niciodată să implice Primăria în activitatea cotidiană a sportului buzoian. Edilul vrea să înfiinţeze un Sport Club Municipal sub directa administrare a municipalităţii, aşa cum se întâmplă la Bucureşti cu CSM şi la Piteşti cu SCM.
Iniţiativa primarului buzoian este una lăudabilă şi care ar asigura finanţarea constantă cel puţin a fetelor de la handbal şi a băieţilor de la rugby şi fotbal, însă aceasta nu este pe placul tuturor. Conducătorii actualelor formaţii de handbal feminin, rugby şi fotbal ar urma să devină şefi de secţie în cadrul noii entităţi sportive, iar preşedintele clubului să fie ales de către consiliul de administraţie, lucru neacceptat de unii dintre actualii lideri buzoieni.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ