Trei mari străzi, reabilitate până la sfârșitul lui 2022

0
44

Șantiere mai mici și mai mari în municipiu
Circulația în municipiul Buzău se desfășoară cu dificultate mai ales după ce Bulevardul Unirii a intrat în reabilitare. Reprezentanții primăriei dau garanții că trei dintre cele mai mari artere ale orașului vor fi reparate până la finalul anului viitor. Alte câteva zeci de străzi vor urma să intre într-un proces similar, anunță administrația locală.
Două dintre cele mai mari șantiere deschise de Primăria Buzău sunt în cartierul Orizont și pe Bulevardul Unirii. Sunt efectuate lucrări de amploare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere.
Trei dintre cele mai mari artere ale municipiului Buzău, bulevardul Unirii, strada Transilvaniei și bulevardul Industiilor vor urma să fie complet reabilitate până la sfârșitul anului 2022. Vor urma și altele…
Circulația în municipiul Buzău are de suferit ca urmare a faptului că lucrările de reabilitare au loc pe unele dintre cele mai circulate artere. Din acest motiv, șoferii sunt rugați să dea dovadă de multă răbdare iar uneori nervii sunt puși la încercare în trafic.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ