TREI ZILE DE ON-LINE, ÎN 235 DE ȘCOLI

0
40

Organizarea alegerilor locale ce se vor desfăşura duminică este în plină desfășurare. Ca în fiecare an, majoritatea instituțiilor școlare deservesc, în ziua alegerilor ca secții de votare. Astfel, activitatea didactică va fi suspendată, în 235 de unități școlare, în perioada 25-29 septembrie. În această perioadă, copiii vor învăța în sistem on-line.
În acest an, pentru a respecta regulile impuse de pandemie, organizatorii alegerilor au nevoie de mai multe zile la dispoziție pentru amenajarea secțiilor de votare. Așadar, vineri cadrele didactice din cele 235 de școli, unde vor fi amenajate secţii de votare, vor preda cursurile on-line. Și în zilele de luni și marți, elevii din aceste unităţi școlare vor urma cursuri on-line. Aceste două zile sunt necesare pentru amenajarea sălilor de clasă și igienizarea riguroasă a spațiilor.
De asemenea, la nivelul județului Buzău sunt 250 de unități de învățământ în care nu sunt organizate secții de votare. În aceste școli cursurile se vor desfășura conform scenariilor în vigoare din fiecare instituție școlară.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ