Tren cu pasageri blocat din cauza poleiului

0
10

Probleme pe drumurile din Tisău
Județul Buzău a fost lovit în plin de ploaia înghețată și de poleiul care s-a așternut pe majoritatea șoselelor. Drumarii și-au îndeplinit sarcinile în mare măsură dar au existat și probleme, spre exemplu pe Drumul Județean 100 H, în comuna Tisău. Tot din pricina poleiului un tren de pasageri a fost blocat în zona Rușețu-C.A.Rosetti.
Șoselele din județul Buzău s-au transformat peste noapte în patinoare. Ploaia înghețată a pus pe jar drumarii din județul Buzău, împinși de la spate și de buzoienii care s-au deplasat către locurile de muncă, în prima zi după sărbători. Reprezentanții Prefecturii au gestionat activitatea astfel încât să preîntâmpine apariția unor probleme grave.
Cu toate că pe majoritatea drumurilor județene s-a circulat în mod normal, în condiții de iarnă, la Tisău autoritățile recunosc că drumarii nu și-au făcut treaba. Asta deși o atenționare meteorologică transmisă cu ore bune înainte de precipitații, era cunoscută la nivel local.
Din pricina poleiului, un tren care circula dinspre Galați către Buzău, în care se aflau aproximativ 200 de pasageri a fost blocat în zona Rușețu-C.A.Rosetti.
Au mai fost probleme legate de aleimentarea cu energie electrică la Movila Banului dar și în localitatea Spătaru.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ