ULTIMUL CLOPOŢEL LA HASDEU

0
30

Promoţia 2021 s-a bucurat de festivitatea de absolvire, în curtea colegiului
Un sfârșit înseamnă un nou început pentru liceenii Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hașdeu”din Buzău. Vineri, elevii și-au luat adio de la profesori în cadrul unei festivități emoționante în care clopoțelul s-a auzit pentru ultima dată. Pentru fiecare dintre ei urmează o nouă etapă, facultatea, la fel de plină de suprinze, în care vor acumula cunoștințele necesare ce îi vor ajuta în viitoarea carieră.
Vineri, promoția 2021 a Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hașdeu”din Buzău a auzit pentru ultima dată clopoțelul. Catalogul a fost strigat tot pentru ultima dată, iar pe tablele din clase nu au mai apărut ecuațiile…ci momentele frumoase imortalizate de-a lungul celor 4 ani de studii.
Elevii Colegiului și-au luat rămas bun de la profesori și de la colegii mai mici în cadrul unei festivități emoționante la care au luat parte reprezentanții administrației locale. Printre invitați, subprefectul județului, hașdeian la rândul său și primarul Constantin Toma.
Cei mai emoționați au fost elevii. Lacrimile s-au împletit cu zâmbetele și amintirile: Pentru liceeni se încheie un capitol important din viață care lasă loc unuia ce va să vină, facultatea.
La festivitate părinții nu au putut să ia parte din cauza măsurilor restrictive impuse de pandemie. În schimb au putut fi alături de copii, online, cu inima și cu gândul.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ