UN CADOU DE PREȚ PENTRU VIVIAN

0
83

Mos Crăciun există, iar în fiecare an, de sărbători, se transformă în oameni cu suflet bun. Vivian, băiețelul pemiant al unei familii sărmane care săptămâna aceasta a fost vizitată de un grup de voluntari inimoși, a primit un cadou mult dorit, o tabletă. Gestul a venit din din partea unui angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău.
Vivian, elevul premiant din clasa a IV-a la școala Grigore Baștan din Buzău, nu putea să învețe on-line pentru că nu avea un dispozitiv pe care să se conecteze la lecții alături de colegii săi. Motivul! Situația precară în care se află întreaga familie. Tot ce își dorea de la Moș Crăciun era un telefon sau o tabletă ca să poată învăța.
Acesta a venit chiar la primele ore ale dimineții de vineri. Angajatul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău spune că a aflat povestea băiatului dintr-o postare a Crucii Roșii Buzău pe o pagină de socializare, iar în urma unui consiliu de familie a luat decizia de face acest cadou atât de prețios pentru Vivian. Pe lângă mult dorita tabletă ,Vivian a primit hăinuțe și rechizite școlare.
Cadoul primit a adus multă bucurie în sufletul micuțului băiat încercat de viață prea devreme. De aminitit este si faptul că familia acestuia a fost vizitată joi de un grup de elevi de la Liceul Tehnologic ,,Henri Coandă” cu sacoșe pline de daruri. Proiectul a fost susținut de Filiala Crucii Roșii Buzău.

Iuliana Sârbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ