UN COLȚ DE RAI, ASCUNS ÎN MUNȚI

0
120

Când spui Munții Buzăului, spui Tara Luanei, spui tarâmul uriașilor și multe alte locuri magice ascunse bine de mama natură, de ochii curioși ai oamenilor. Un asemenea loc a fost descoperit recent de Valentin Blidaru, un cunoscut fotograf din Buzău. O cădere de apă de 8 metri înălțime stă ascunsă în inima munților din comuna Bisoca
Aflată la aproximativ 70 de kilometri de municipiul Buzău, în zona de legendă, Ţara Luanei, pe un afluent al râului Râmnic, Mălușel, cascada uimește cu frumusețea ei. În liniştea deplină oferită de pădurile ce o ascund, nu se aude decât sunetul apei ce se lovește cu putere de stâncile dure ce o păzesc, ca niște străjeri. Valentin Bildaru este printre puţinii oameni care au ajuns să admire splendoarea oferită de natură. Cunoscut ca un pasionat al fotografiilor de peisaj, Valentin a auzit de la un prieten despre acest colț de natură. Înarmat cu aparatul foto și drona, a plecat la drum hotărât să găsească cascada și să o imortalizeze în imagini. A luat la pas toate potecile și drumurile forestiere, până când, într-un final, a auzit zgomotul apei ce curgea grăbită la vale.
Valentin spune că acestă cădere de apă seamană foarte bine cu cea de la Cașoca, cu foarte mici diferențe.
Natura nu încetează să ne surprindă, iar Valentin, un fotograf cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, aduce în fața privitorilor, magia și silmplitatea oferită de peisajele munților din Buzău.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ