Un copac rupt de furtuna a avariat o masina! Pompierii au fost chemaţi la faţa locului

0
62

Vijelia de noaptea trecuta nu a rămas fără urmări. Din cauza rafalelor puternice de vânt un pom s-a prăbusit peste autoturismul unui buzoian. Masina se afla parcată în în zona Bulevardului Nicolae Bălcescu. Dimineată, proprietarul a avut un soc cand si-a vazut masina acoperita de copacul rapus de vant. A sunat la pompieri pentru a-i da o mână de ajutor. Din fericire, masina nu fost grav avariata astfel ca nu va da Primaria in judecata.
Un pom s-a prăbuşit la scurt timp după ploaia de azi-noapte peste autoturismul unui buzoian. Încărcat de fructe şi cel mai probabil din cauza vântului, copacul s-a rupt de la jumătate şi a cazut peste un autoturism parcat. Dimineaţă în momentul în care a vrut să plece la serviciu proprietarul a văzut grozăvia. Din fericire pagubele au fost minime.
Omul a cerut ajutorul pompierilor pentru a reuşi să îşi scoată autoturismul de sub pomul prăbuşit.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale pompierilor şi angajaţi ai Urbis care au degajat parcarea de crengile căzute la pămînt.
Initial, buzoianul avea de gand să dea în judecată Primăria Buzău pentru a-şi acoperi pagubele. Totuşi daunele nu au fost importante asa ca a renunţat la idee.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ