UN NOU DIRECTOR MEDICAL LA SPITALUL JUDEŢEAN

0
37

Începând de astăzi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău are un nou director medical. Andreea Meleru, medic de medicina muncii, a preluat funcţia de conducere a celei mai mari unităţi sanitare din judeţ şi promite optimizarea activităţii medicale prin atragerea de doctori pe toate specialităţile.
Andreea Meleru a acceptat funcţia de director medical deoarece îşi doreşte ca relaţia medic-pacient să fie bazată pe empatie, respect şi bune practici medicale. De asemenenea, doctoriţa spune că vrea o organizare mai bună, din punct de vedere medical, în cadrul spitalului.
„În această perioadă tulbure, am acceptat această funcţie deoarece am considerat că împreună cu echipa medicală şi managerială putem să aducem o contibuţie din punct de vedere al managementului sănătăţii în spital, încercăm şi ne dorim ca lucrurile să funcţioneze cât mai bine. Obiectivul meu este optimizarea activităţii medicale prin atragerea de medici pe toate specialităţile, creşterea satisfacţiei pacienţilor şi o colaborare cât mai bună între personalul angajat din cadrul spitalului, pentru o atmosferă de lucru cât mai plăcută” a transmis medicul Andreea Meleru.
Medicul Andreea Daniela Meleru este originară din oraşul Alexandria, judeţul Teleorman, este căsătorită şi are 4 copii. A absolvit Facultatea de Medicină „Carol Davila” din Bucureşti, rezidenţiatul l-a efectuat la Spitalul Floreasca, a început specializarea în Medicină de Urgenţă şi ulterior s-a transferat pe specialitatea Medicina Muncii.Noul director medical lucrează în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău din anul 2009.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ