UN NOU LOT DE AUTOBUZE

0
85

Trans Bus se află în plin proces de achiziție a 24 de autobuze care vor circula pe străzile din municipiu Buzău, începând de anul viitor. Unele dintre aceste mijloace de transport vor fi folosite pe traseele din mediul urban, iar alte 9 autobuze vor fi articulate și folosite pentru traseele care duc către comunele limitrofe orașului.

Societatea de transport în comun a municipiului a demarat procedurile de licitație pentru achiziționarea a 24 de autobuze. Noile mijloace de transport vor ajuta la micșorarea timpului de așteptare în stații, pentru călători, dar și la suplimentarea numărului de autobuze la orele de vârf, care să acopere toate cerințele. Noul lot de autobuze va cuprinde atât mijloace de transport urbane, cât și articulate, care vor circula pe traseele către comunele limitrofe municipiului Buzău.

Conducerea societății Trans Bus a întocmit documentația pentru achiziționarea noilor autobuze, pe care a lansat-o în sistemul electronic de achiziții publice. Dacă nu vor fi contestații, noile mijloace de transport în comun ar putea intra pe traseu la începutul anului viitor.

Societatea Trans Bus a mai achiziționat, în această vară, un lot de 15 autobuze second hand, aduse din Olanda și care au intrat pe trasee la sfârșitul lunii septembrie.

(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ