UN SELFIE …UCIGĂTOR

0
74

Aventură cu final dramatic pentru un tânăr din Buzău, după ce a escaladat, împreună cu nişte prieteni, o clădire părăsită din centrul oraşului. Puștiul în vârstă de 14 ani și-a pierdut viața după ce a căzut în gol circa 15 metri, de la un balcon fără balustradă. Tragedia a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19.00.
Durere fără margini pentru părinții unui puști din cartierul Dorobanți după ce au aflat că fiul lor a decedat. Miercuri seara, Mario, a plecat într-o mică aventură cu trei prieteni de-ai săi. Au ales ca loc de distracţie o clădire dezafectată, din centrul Buzăului, cunoscută ca “Poşta veche”. Potrivit martorilor, după ce au sărit gardul înalt de doi metri care împrejmuia clădirea, tinerii au intrat în incinta clădirii părăsite, pentru a ajunge pe acoperiș. Aici, puștii doreau să își facă selfie-uri. Totul a decurs conform planului, până la un moment dat când, ajunși la balconul fără grilaj al etajului doi, Mario s-a dezechilibrat și a căzut de la aproximativ 15 metri. Prietenii său au sunat imediat la 112, iar băiatul a fost dus în stare foarte gravă la Unitatea de Urgență a Spitalului Judeţean. Din păcate, impactul cu asfaltul a fost prea puternic, iar la scurt timp a survenit decesul.
Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs tragedia.
Prietenii și familia puștiului au fost chemaţi pentru a fi audiați de către ofițerii poliției buzoiene pentru a clarifica toate împrejurările cazului. Din păcate, Mario este unul din mulții tineri care își pierd viața expunându-se înconștient pericolelor. Băiatul era elev al Liceului cu Program Sportiv.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ