UNA CALDĂ, ALTA RECE! Victorie pentru Metalul, înfrângere pentru Olimpia

0
42

Cele două reprezentate ale judetului în Liga a III-a de fotbal au început seria partidelor de pregătire în vederea noului campionat care va începe la finele lunii august. Buzoienii de la Metalul s-au impus cu 8 la 4 în deplasarea de la Rusetu, în timp ce râmnicenii au pierdut cu 2 la 1, tot în deplasare, cu AFC Bănesti.
Vali Stan, tehnicianul celor de la Metalul Buzău a ales un adversar lejer pentru elevii săi, pentru prima confruntare din perioada de pregătire. Buzoienii au întâlnit în deplasare formaţie Viitorul Ruşeţu, ocupanta poziţiei a IV-a în ultima ediţie de campionat a Ligii a V-a. La capătul primelor 45 de minute cele două formaţii se aflau la egalitate, scor 2 la 2, însă buzoienii s-au impus cu 8 la 4, într-un joc în care antrenorul Vali Stan a rulat tot lotul de jucători.
În Prahova, la Băneşti, fotbaliştii Olimpiei Râmnicu Sărat au pierdut cu 2 la 1 confruntarea cu echipa din localitate, una din revelaţiile Ligii A de Prahova. Tehnicianul Marius Tîrîlă a folosit toţi jucătorii, printre care şi o serie de fotbalişti tineri, din propria pepinieră. Fotbaliştii râmniceni plecat la Piatra Arsă, acolo unde vor efectua un stagiu de pregătire centralizată vreme de o săptămână.
Metalul Buzău, cealaltă reprezentantă a judeţului Buzău în Liga a III-a va disputa următorul meci de pregătire pe stadionul „Gloria”, în compania divizionarei secunde Dacia Unirea Brăila.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ