UNDE MERGEM ÎN WEEKEND?

0
18

Teatru, aventură și delicii

Câteva ore ne mai despart de weekend iar cei care încă nu și-au făcut rezervări la mare, pot alege să își petreacă timpul liber bucurându-se de activitățile organizate în Buzău. Cei mici pot viziona piese de teatru iar cei mari au de ales între festivaluri de muzică, degustări, piscine și ieșiri în natură.
Teatrul George Ciprian ne invită pe data de 3 iulie începând cu orele 18.00 la o premieră. Paula Chirilă și Bogdan Farcaș alături de Anca Dinicu și Cosmin Teodor Pană vor sărbători Aniversarea celor 20 de ani de la căsătorie, o piesă de comedie care spune povestea unei zile speciale din viața unei familii normale, ziua în care echilibrul firesc al vieții este dat peste cap.
Tot mâine în Parcul Marghiloman, începând cu ora 19.00 are loc spectacolul “Eu rămân”, un one women show cu Blanca Doba despre viața actorilor și tot ceea ce se întâmplă în spatele cortinei.
La Aluniș sunt organizate o suită de evenimente. Prima serie de „Weekend la Aluniș” începe cu două zile dedicate copiilor și părinților. Sâmbătă “E Ora de Păpuși!” , un spectacol interactiv pentru toată familia, urmat de un atelier de artă în natură și un concert de muzică în armonii de vioară și chitară. Duminică cei mici sunt invitați la pictură, iubitorii de natură având posibilitatea de a vizita ansamblul rupestru din zonă.
Pentru cei cu spirit de aventură, sâmbătă la ora 9.00 este organizată în satul Nișcov din comuna Vernești o acțiune de ecologizare a pârâului. Bocancii, șapca și pelerina de ploaie sunt obligatorii.
Duminică buzoienii sunt așteptați în Parcul Marghiloman începând cu orele 19.00. Centrul Cultural ne invită la un concert jazz alături de trupa Capriel Dedeian Trio. Tot în acest weekend buzoienii pot alege să își petreacă timpul la festivalul deliciilor care se desfășoară pe platoul din centrul orașului.
Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ