Unii indivizi fac ceea ce fac și politicienii

0
35

Sindicatele din poliție despre incidentul din zona hypermarketului
Sindicatele din Poliție condamnă gestul șoferului care a iscat un scandal monstru de față cu polițiștii în zona unui hypermarket din municipiul Buzău. Sunt persoane care nu respectă polițiștii pentru că nici politicienii nu îi respectă, sunt de părere sindicaliștii. Miercuri a avut loc un scandal de proporții în zona unui hipermarket din municipiul Buzău. Polițiștii au oprit un șofer pe motiv că ar fi desfășurat activități ilegale de transport iar de aici au început tensiunile. Conducătorul auto a intrat peste un polițit în mașină și i-a smuls un document iar jurnaliștii TV Buzău aflați la fața locului au fost amenințați.
Sindicaliștii din Poliție consideră că atât timp cât oamenii legii nu sunt protejați și respectați de către decidenții politici, vor exista întotdeauna indivizi care le vor copia comportamentul. Incidentul de ieri în care un șofer auto a intrat peste un polițit în mașină și i-a smuls un docuemnt, după ce a fost prins că desfășura activități nelegale de transport persoane arată acest lucru.
Polițiștii condamnă gestul șoferului cu atât mai mult cu cât acesta a amenințat jurnaliștii TV Buzău aflați la fața locului.
Polițiștii buzoieni l-au oprit în trafic și sancționat pe șofer deoarece presta în mod nelegal servicii de transport persoane. Totodată a fost aplicată o amendă și pentru tulburarea liniștii publice. În total șoferul recalcitrant a primit o amendă în cuantum total de 5350 de lei.

Iuliana Sârbescu//Florin Zafiu
Meteleanu Adrian

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ