UPU PEDIATRIE, ÎN RENOVARE

0
75

Modernizarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean a început cu Pediatria. De ani de zile, pacienții se plângeau de spațiul impropriu atât al sălii de așteptare, cât și de salonul în care sunt nevoiți să primească îngrijiri medicale. După numeroasele sesizări, conducerea Spitalului Județean a decis să recompartimenteze spațiul, să modernizeze condițiile de așteptare, să refacă spațiile de triere și consultații.

Lucrările au fost demarate de aproape două săptămâni și în câteva zile ar urma să fie terminate. Odată cu redeschiderea noii secții UPU- Pediatrie, numărul locurilor de așteptare va fi considerabil mai mare, iar cel al paturilor pentru copii se va dubla. Întreaga investiție este suportată din bugetul Spitalului Județean.

Aceste lucrări de la Urgențele Pediatrice vin în întâmpinarea proiectului de extindere și modernizarea a UPU, pentru care s-au alocat peste 1,5 milioane de euro din fonduri europene. Totodată, conducerea Spitalului Județean intenționează să înlocuiască liftul de transport al personalului care stă nefuncțional de 10 ani, precum și refacerea curții interioare a celei mai mari unități sanitare din județul Buzău. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ