“USR a ales să se facă de râs”

0
14

Primarul comunei Lopătari reacționează după comentariile liderilor de partid
Anunțul vicepreședintelui USR Ionuț Moșteanu privind solicitarea către Prefectura Buzău de a retrage mandatul primarului comunei Lopătari pe motiv că s-a înscris în PNL cu toate că nu și-a dat demisia din USR, a fost criticată de primarul Claudiu Constantin. Cel din urmă a răspuns că deputatul USR dă dovadă de amatorism politic.
Reprezentanții USR au precizat că vor face demersuri similare și pentru ceilalți membrii ai partidului care au anunțat că se alătură altor formațiuni politice, menținându-și funcțiile publice ocupate din postura de candidați ai organizației politice. Remarca deputatului Moșteanu l-a vizat pe consilierul local municipal Irinel Cîrstea care a declarat că nu-și va da demisia din partid dar cel mai probabil la anul va merge în alegeri cu o altă echipă. Alesul local a precizat că deocamdată nu comentează afirmațiile liderilor USR.
Primarul comunei Lopătari s-a înscris oficial în PNL, fără a-și da demisia din USR partidul pe lista căruia a candidat la alegerile locale. Totodată, consilierul Irinel Cîrstea a declarat că cel mai probabil la anul va candida în alegeri tot pe listele PNL, neavând deocamdată vreo înțelegere oficială cu formațiunea politică respectivă.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ