USR-PLUS acuzații la adresa PNL

0
15

Proiectul unei noi secții de pediatrie respins de către Ministerul Sănătății
Până la acest moment nu există niciun proiect depus de către administrația locală pentru atragerea unor fonduri prin noul Planul Național de Redresare și Reziliență-PNRR, a atrs atenția președintele organizației județene a USR-Plus. Până în vara anului viitor vor trebui depuse proiectele tehnice astfel încât administrațiile să poată spera la atragerea unor fonduri.
La Buzău au existat consultări între USR-PLUS și Consiliul Județean în vederea depunerii unui proiect cu scopul înființării unei noi secții moderne de pediatrie. Din păcate, Ministerul Sănătății a dat aviz negativ.
Președintele USR-PLUS este de părere că la mijloc este vorba despre o răzbunare politică a liberalilor, ca urmare a scandalului din coaliție
Președintele USR-Plus a precizat că va face toate demersurile necesare astfel încât până la vară să fie depus un proiect tehnic în urma căruia la Buzău să ia ființă o nouă secție de pediatrie. Nenumărați părinți aleg spitalele din Capitală iar acest lucru nu mai este de acceptat, a mai adăugat Răzvan Mihai Moraru. Coaliția USR-PLUS – PNL s-a destrămat după ce liberali au schimbat toți secretarii de stat și prefecții USR din funcții.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ