VAL DE ACCIDENTE RUTIERE, ÎN WEEKEND

0
55

Un prim accident rutier grav s-a produs, sâmbătă dimineață, pe drumul comunal DC 111 care duce la Racovițeni. Două autoturisme, care circulau din sens opus și la volanul cărora se aflau doi tineri, s-au ciocnit frontal într-o curbă periculoasă. Șase persoane au fost transportate la spital după ce au primit primele îngrijiri la fața locului.

Cauza preliminară ar fi fost pătrunderea pe contrasens a uneia dintre mașini, al cărei șofer a declarat că a fost orbit de soare. Tot sâmbătă, pe DN 10, la intrare în Sătuc (Berca), s-a semnalat un accident de motocicletă, în care doi tineri au fost răniți. Un motociclist care avea permis de numai o lună a pierdut controlul asupra directiei, ajungând pe câmp. Atat motociclistul cat si pasagera sa au fost răniți, tanara fiind transportata la spital.

Duminica, un barbat de de 66 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de un șofer neatent. Șoferul in varsta de 35 ani, în timp ce se deplasa pe strada Spiru Haret, la intersectia cu strada Traian Vuia nu a acordat prioritate de trecere pietonului și l-a lovit. În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de vătămare corporală din culpă. (Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ