VAL DE PENSIONĂRI LA DSP BUZĂU

0
348

Pensionările din 2018 precum și cele ce vor avea loc de anul viitor în rândul angajaților Direcției de Sănătate Publică Buzău vor îngreuna și mai mult desfășurarea în condiții optime a acțivității instituției. Aceasta primește în mod constant din partea Ministerului Sănătății directive și sarcini noi potrivit cărora angajații Direcției trebuie să efectueze o serie de controale și alte activități, pe lângă cele pe care instituția le are deja în plan. Valului de pensionări i se mai adaugă și acea suspendare a ocupării posturilor prin concurs, impusă de Guvern și pentru acest an.

O situație deloc de neglijat se întâlnește și în cazul asistenților Direcției de Sănătate Publică. Și aici exisită salariați care se pregătesc de pensionare.

În aceste condiții, la unele compartimente, rămâne câte un singur angajat care trebuie să preia și atribuțiile celui ce a plecat din instituție.

Direcția de Sănătate Publică Buzău evaluează, coordonează și monitorizează modul de asigurare a asistenței medicale curative și profilactice din unitățile sanitare de pe teritoriul arondat, inclusiv pentru unitățile sanitare din subordinea Ministerului Sănătății, luând măsuri pentru asigurarea accesului la asistență medicală oricărei persoane de pe raza județului.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ