VÂNZĂTOARE ÎNJUNGHIATĂ ÎN MAGAZIN

0
16

Agresorul a lovit-o cu cuţitul pentru că nu i-a dat băutură, “pe caiet”
O femeie de 41 de ani din localitatea Cuculeasa, comuna Ziduri, vânzătoare la magazinul din sat, a fost înjunghiată de un bărbat, căruia a refuzat să-i dea băutură pe datorie. După atac, agresorul a plecat acasă şi a încercat să se sinucidă. Atât femeia, cât şi bărbatul care a înjunghiat-o au ajuns la spital, iar starea lor este stabilă.
Scene de groază s-au derulat vineri, dimineaţă, într-un magazin din satul Cuculeasa, unde vânzătoarea şi totodată proprietara magazinului a fost atacată cu un cuţit, de un bărbat de 36 de ani. Individul s-a înfuriat peste măsură, în momentul în care femeia a refuzat să îi vândă băuturi alcoolice, pe datorie şi a înjunghiat-o în zona capului şi a gâtului. Speriat de ceea ce a făcut, sau poate cuprins de remuşcări, bărbatul s-a dus acasă, unde a încercat să-şi ia viaţa cu acelaşi cuţit.
Transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean,atât victima, cât şi agresorul au fost evaluaţi medical, starea lor fiind stabilă.
La Cuculeasa s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti care desfăşoară cercetările la faţa locului. În funcţie de leziunile suferite de femeie, şi de constatările medico-legale, anchetatorii urmează să facă încadrarea juridică a faptei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ