VEȘTI BUNE PENTRU RIVERANII DE PE HAIDUCULUI

0
47

Vești bune pentru buzoienii care locuiesc pe strada Haiducului. Municipalitatea are în plan asfaltarea arterei, reprezentând prioritatea numarul 1 în proiectul de modernizare a străzilor de pământ. Și gunoaiele sunt adunate periodic, dar autoritățile atrag atenția că riveranii au obligația să încheie contracte cu firma de salubrizare.

TV Buzău a publicat ieri un material în care arăta condițiile în care trăiesc riveranii de pe strada Haiducului. Oamenii se plâng de noroi și mizerie și de faptul că, la fiecare ploaie, apa le intră în case. Problemele lor sunt vechi, dar vestea bună ar fi că, în curând, strada pe care locuiesc va fi asfaltată.

Oamenii se plâng și de gunoaiele adunate pe marginea drumului. Autoritățile locale spun că, de mai multe ori, firma de salubrizare a orașului a mers și a igienizat zona, dar în scurt timp mizeria a reapărut. În plus, riveranii au obligația să încheie contracte cu firma care se ocupă de curățenia orașului.

În apropierea străzii Haiducului se află și o clădire veche și abandonată, care a devenit un loc de adăpost pentru oamenii străzii. Municipalitatea are în vedere achiziționarea acestui imobil pentru a-l transforma în locuințe sociale, dar deocamdată firma care îl deține se află în insolvență.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ