Viceprimarul Apostu provocat la ping-pong

0
24

Inspectorul general școlar prezent la Colegiul Național Mihai Eminescu
Noul an școlar îi găsește pe elevii Colegiului Național Mihai Eminescu tot departe de casă. Clopoțelul a sunat în clădirea de pe strada Transilvaniei, în care a funcționat liceul Costin Nenițescu, locul unde școlarii au fost mutați ca urmare a faptului că instituția de învățământ de pe strada Independenței se află într-un proces de modernizare care a debutat în urmă cu doi ani. În prima zi de școală, atât părinții, elevii cât și profesorii au primit asigurări din partea administrației locale că se fac eforturi astfel încât în acest an cursurile să se reia în clădirea din zona centrală a orașului.
Directorul colegiului național a solicitat reprezentanților primăriei ca o dată cu reabilitarea clădirii de pe Independenței să fie construită și o nouă sală de sport pe suprafața unui teren din vecinătate deținută de Casa Armatei. Viceprimarul municipiului Buzău a primit și o provocare din partea conducerii liceului.
La festivitatea de deschidere a noului an școlar a fost prezent și inspectorul general școlar care a solicitat elevilor să țină cont de măsurile de protecție astfel încât lucrurile să revină la normal în cel mai scurt timp.
Festivitatea de deschidere a noului an școlar a avut loc în curtea Liceului Costin Nenițescu, ținându-se cont de respectarea măsurilor de protecție și distanțare.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ