VICTORIE CATEGORICĂ A PRIMARULUI TOMA

0
86

Constantin Toma este marele câștigător al alegerilor locale. Primarul Buzăului a câştigat un nou mandat cu un scor zdrobitor, de peste 78 la sută. Contracandidaţii săi se află la mare distanţă, în urma sa.
Constantin Toma va conduce Primăria municipiului Buzău şi în următorii 4 ani. El s-a impus categoric, la alegerile de duminică, în faţa contracandidaţilor săi. Potrivit rezultatelor votului, Constantin Toma, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ a obținut 78% din voturi, fiind urmat la foarte mare distanţă de candidatul PNL, medicul Adrian Zoican,care a obţinut, puţin peste 7 la sută din voturile alegătorilor prezenţi la urne. Duminică seară, după încheierea procesului electoral, Constantin Toma a ieşit la declaraţii în faţa sediului PSD, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu şi de senatorul Lucian Romaşcanu. Primarul Buzăului a spus că, important a fost ceea ce a făcut fiecare până acum.
După alegeri, Constantin Toma se poate baza, în susţinerea şi derularea proiectelor, şi pe sprijinul Consiliului Local Municipal, acolo unde echipa sa are majoritate. Potrivit datelor centralizate până acum, Partidul Social Democrat ar urma să deţină 15 din cele 23 de mandate de consilier local.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ