VICTORIE LA LIMITĂ

0
47

Cei aproximativ 300 de iubitori ai fotbalului prezenţi sâmbătă seara în tribunele stadionului din Crâng au avut parte doar de o încleştare fizică în prima parte a derby-ului de Buzău.

După pauză au apărut şi ocaziile adevărate, toate la o singură poartă, cea a Locomotivei. Mai tinere dar şi ceva mai omogene, gazdele au marcat unicul gol în min 50 prin Cristian MUŞAT care a deviat cu capul balonul centrat de Şerbănoiu.

CFR-iştii acuză şocul deschiderii scorului dar nici rezervele Gheorghe Ion, Zota şi Cotici, trimişi în teren de antrenorul Gabi Ibriş nu schimbă cursul jocului. Jucătorii noii Glorii au trimis de două ori balonul în bară: în prima repriză, prin Pîrvu, din apropiere iar la reluare, Cîmpeanu a ratat majorarea scorului după ce-a  ţintit transversala cu un şut din afara careului.

Celălalt căpitan, Mihăiescu a semnat singura fază notabilă a oaspeţilor dar mingea a ocolit de puţin spaţiul porţii. Este prima ,,deraiere” a Locomotivei după ce, vreme de 4 etape a rulat en-fanfare iar echipa din Lanurile, cu cinci victorii din cinci a preluat şefia clasamentului, urmată la 2 puncte de SCM Gloria.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ