VICTORIE PE FINAL A HANDBALISTELOR BUZOIENE

0
46

Meci dificil al handbalistelor de la SCM Gloria Buzău în acest weekend. Acestea le-au avut de înfruntat în Sala „Elite” din Capitală, pe sportivele de la Dinamo Bucureşti. Buzoiencele au reușit spre finalul partidei să se detașeze de adversare pe care le-au învins la un gol diferență: 29-28. Astfel, SCM Gloria Buzău a bifat a 8 victorie din tot atâtea partide.

Handbalistele de la SCM Gloria au fost foarte aproape de prima înfrângere din campionat, în partida disputată sâmbătă după-amiază, în Sala „Elite” din Capitală, împotriva lui Dinamo Bucureşti. Una dintre cele două protagoniste ale sezonului trecut, aflată acum în reconstrucţie, echipa bucureşteană a controlat prima repriză, pe care a încheiat-o în avantaj, 15-12.

Jucătoarele lui Romeo Ilie şi-au revenit puternic după pauză, când au şi trecut la conducere. SCM Gloria s-a desprins în final, şi, deşi gazdele s-au apropiat ameninţător, buzoiencele au ştiut să gestioneze foate bine ultimele minute, pentru a 8 victorie din tot atâtea partide. Urmează un meci relativ uşor acum pentru echipa buzoiană, care o va întâlni sâmbătă, la Sala Sporturilor, pe Spartac Bucureşti.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ