VICTORIE PENTRU DOAMNA ,,ZIZI”!

0
119

Jocul contra Stelei, o echipă nou-înfiinţată, cu jucătoare fără experienţă, n-a fost deloc o repetiţie cu spectatori. Buzoiencele au început foarte bine iar tonul l-a dat tânăra extrema Alina Dragu. Numai că, vizitatoarele n-au nimic de pierdut şi certate copios şi continuu de antrenoarea Ileana Morari egalează situaţia: 9-9.

Profesorul Romeo Ilie o schimbă pe Bujoiu cu Ana Maria Micu iar handbalista de 17 ani închide poarta la fel ca în deplasarea de la Ştiinţa Bucureşti. Diferenţa de două puncte a fost un prag ce s-a menţinut ceva vreme dar, cu Horjea când coordonator inspirat, când realizator cu sânge rece, golurile s-au tot adunat în dreptul Gloriei Buzău. Gazdele pleacă la vestiare cu opt reuşite în plus crezând că meciul e rezolvat. Urmarea?  În primele 10 minute, de la reluare au înscris doar 2 goluri iar stelistele au trimis mingea de şapte ori în plasa porţii buzoiene. Extremele şi-au consumat toate cartuşele dar Anca Lipan transformă 3 lovituri de la 7 metri iar pivotul Ciuplea taxează naivităţile de pe semicercul advers.

Revenită în poartă, Bujoiu trimite o pasă de 30 de metri transformată de Alina Horjea în golul serii. Victorie la şapte puncte diferenţă, cu o încărcătură emoţională aparte, care menţin Buzăul pe primul loc cu cinci victorii din cinci. (Ionut Paraschiv)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ