VIN BANII PENTRU DRUMUL BISOCA-VINTILĂ VODĂ

0
113

O zonă cu un important potenţial turistic din judeţ, va fi mult mai accesibilă celor care doresc să o viziteze. Drumul judeţean Bisoca-Săruleşti-Vintilă Voda va fi reabilitat în următorii doi ani cu fonduri guvernamentale, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 22 de milioane de euro.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean au semnat contractul de finanţare alucrărilor de modernizare a Drumului Judeţean 204C, Bisoca – Săruleşti – Vintilă Vodă.
Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 22 milioane de euro şi este finanţată de Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Drumul este foarte important atât pentru locuitorii din această zonă, cât şi pentru economia zonei, acolo fiind numeroase puncte de interes turistic.

Totodată, potrivit conducerii Consiliului Judeţean, se rezolvă o problemă a unei întregi zone sensibile, pentru că se va reabilita şi drumul 203K de la Mărăcineni până la Vintilă Vodă. Lucrările de modernizarea drumului Bisoca-Vintilă Vodă nu vor începe, însă prea curînd, fiind necesară parcurgerea etapelor specifice unor astfel de investiţii. Reabilitarea va începe după ce se va încheia licitaţia, procedură care va dura aproximativ 6-7 luni.

(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ