VIN SPANIOLII

0
65

O delegaţie de primari spanioli din regiunea La Rioja vine mâine, dimineaţă la Buzău şi va participa la o întâlnire de lucru cu Consiliul Județean. Printre aceştia se va număra şi singurul primar român din Spania, ales într-o localitate a cărei comunitate este formată în majoritate de spanioli, iar alte naţionalităţi reprezintă un procent foarte mic. Vizita ar putea pune bazele unei colaborări culturale, dar şi în domeniul economic.
Reprezentanți ai autorităților locale din regiunea La Rioja – Spania, vor participa la o întâlnire de lucru, la Consiliului Județean. Printre oaspeţii din Spania, se numără şi un primar de origine română Vizita a fost anunţată de preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, în urmă cu două săptămâni, cu ocazia unei şedinţe extraordinare a CJ .
După ședinţă, delegația va merge la Muzeul Județean unde va fi prezentat Centrul de Informare Turistică, ce a fost recent reamenajat.Luna viitoare, o delegaţie formată din consilieri judeţeni se va deplasa la Rioja, regiune înfrăţită cu Buzăul, unde va avea loc o şedinţă comună.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ