VIOREL CATARAMĂ, LA BUZĂU! Vrea să fie președintele PNL

0
105

Pentru președinția Partidului Național Liberal s-au înscris trei candidați: Viorel Cataramă, Ludivic Orban și Cristian Bușoi. Primul dintre ei a ajuns astăzi la Buzău, unde a avut o întâlnire cu mai mulți liberali buzoieni, cărora le-a prezentat moțiunea cu care va intra în luotă la Convențională Națională programată pe 17 iunie. În moțiunea sa, Viorel Cataramă susține anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă, privatizarea integrală a învăță¬mântului superior, privatizarea spitalelor, cu excepția celor de urgență, și a sistemului asigu¬rărilor sociale, reducerea birocrației și a personalului bugetar, scoaterea statului din administrarea economiei, susți-ne¬rea sistemului privat și a exporturilor, adoptarea unei pensii minime pentru bătrâni, de 200 de euro, măsuri de sancțio¬nare pentru părinții care își neglijează copiii, adoptarea euro ca monedă, acordarea de facilități fiscale pentru biserică numai pentru acțiunile caritabile.
În urmă cu câteva săptămâni, organizația PNL Buzău a remis un comunicat de presă, în care își anunță susținerea față de Ludovic Orban. Întrebat dacă a simțit vreo ostilitate din partea liberalilor buzoieni, Viorel Cataramă spune că e doar o chestiune de oră până când se va vedea pe cine susțin buzoienii cu adevărat.
Mâine, la Buzău, se va afla și o delegație din partea lui Ludovic Orban, care va prezenta moțiunea acestuia. Deocamdată, Cristian Bușoi nu și-a anunțat vizita în județ.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ