VIZITĂ AMÂNATĂ

0
44

În luna iunie, delegația chineză din Provincia Hebei venită la Buzău s-a arătat interesată să investească în mai multe zone din județul Buzău. Atunci s-a pus în discuție posibilitatea ca în viitorul apropiat să se realizeze un parc industrial la Râmnicu Sărat, care ar urma să se ridice pe locul fostelor unități militare.

În luna septembrie era stabilită o întâlnire atât cu reprezentanții administrației din Provincia Hebei, cât și importanți oameni de afaceri chinezi. Nici de această dată, autoritățile buzoiene nu s-au întâlnit cu delegația chineză, vizita fiind amânată pentru jumătatea lunii noiembrie. Alegerile din China au dat însă din nou peste cap planurile autorităților buzoiene, care au fost deja înștiințate de reprogramarea întâlnirii.

Autoritățile județene sunt convinse că oamenii de afaceri chinezi își doresc să investească la nivelul județului Buzău. Prin investițiile lor ar asigra un număr de peste 3.000 de locuri de muncă. Provincia Hebei este situată în nord-estul Chinei, în apropiere de capitala Beijing, şi are o populaţie de 67 de milioane de locuitori.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ