Vouchere pentru intrarea la teatre

0
17

Inițiativă PSD votată de PNL
Elevii ar putea beneficia de vouchere în valoare de 250 de lei pentru a intra la teatre și muzee în scop de documentare. Senatorul Vlad Pufu, președintele organizației municipale a PNL Buzău a anunțat că a votat favorabil inițiativa de a sprijinii tinerii din unitățile de învățământ chiar dacă proiectul aparține PSD.

“Elevii ar putea beneficia de vouchere pentru achiziția de servicii/bunuri culturale. Este vorba despre vouchere în valoare de 250 de lei, care să fie acordate anual tinerilor din învățământul preuniversitar. Acestea ar urma să acopere cel puțin 7 servicii/bunuri culturale și să fie folosite pentru intrarea la teatre, centre culturale, instituții de cultură și pentru achiziția de carte”, a anunțat pe pagina sa de Facebook, senatorul liberal Vlad Pufu.
Proiectul care a trecut de Senat urmează să primească votul final în Camera Deputaților. Cu toate că inițiativa aparține PSD, președintele organizației municipale a PNL a mai precizat că a dat un vot favorabil:

“Cu toate că inițiativa aparține unor colegi de la PSD, am dat un vot favorabil pentru că am considerat că nu interesele politice trebuie să primeze atunci când este vorba de interesul societății în ansamblu”.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ