WEEK END PLIN DE DISTRACȚIE, ÎN JUDEȚ! Două localități, în sărbătoare

0
99

Buzoienii care au vrut să se distreze în acest sfârsit de săptămână au avut de unde alege. La Merei de exemplu, autoritătile locale au organizat editia cu nr. 8 a festivalului Zilele Monteoru iar la Lopătari a avut loc sărbătoarea Plaiul Nucului. Distractia si voia buna au fost asigurate de artisti de seamă.
Startul distracției s-a dat sâmbătă la Sărata Monteoru. Au fost doua zile pline de activitati si muzica pentru toate gusturile. Pe scenă au urcat Andrada, Maria Alexandra Palade, Mădălina Manolache, Andreea Bălan și F. Charm. Duminica, a fost sustinut un recital de fanfara militară a Diviziei 2 Infanterie Getica dar a avut loc si o parada a costumului popular. Apoi timp de câteva ore mai multe ansambluri au încântat publicul cu spectacole de muzică populară. Atmosfera a fost întreținută de Nicolae Datcu, Mario Buzoianul, Lorenna, Adriana Antoni și Ion Paladi.
Duminică, buzoienii s-au distrat la sărbătoarea pe Plaiul Nucului din comuna Lopătari. Primăria și Consiliul Local au organizat ziua localității iar pe scena amenajată au urcat Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Dumitru, Ionela Bănică, Filofteia Drăghici, Gabriela Bolocan, Loredana Mihai, Frații Popescu.
Petrecerea de la Lopătari a fost întreruptă de o ploaie cu grindină.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ