ZI IMPORTANTĂ

0
440

Locuitorii din Vadu Pașii  pot spune că, de 1 martie au avut parte de cadoul mult așteptat. Joi dimineață, au intrat pe traseu, 4 dintre autobuzele cu burduf ale societății Trans Bus, de pe linia lui 11. Acestea circulă pe traseul Gara C.F.R.- Bariera Ploiești -Bulevardul Unirii –Carrefour -Autorolla – Comuna Vadu Pașii–sat Scurtești și retur.

Oamenii din localitate, care aveau nevoie ca de aer, de un astfel de mijloc de transport se declară foarte încântați, mai ales că după îndelungi așteptări, visul li s-a împlinit.

„Bine ați venit în autobuzul dumneavoastră!” este mesajul care îi întâmpină pe călători în momentul în care urcă în astfel de mijloace de transport. Mașinile oferă oamenilor toate condițiile unui transport civilizat.

Primăria Vadu Pașii are în plan să realizeze pentru locuitori și stații de autobuz moderne, mai puțin în zona drumului județean.Tot de la 1 martie s-a introdus și linia 117 care are traseu dus-întors de la Gara CFR până în satul Scurtești, din comuna Vadu Pașii.

Din cele 9 autobuze cu burduf ale societății Trans Bus, 4 au fost alocate pe traseele către Vadu Pașii, iar alte două pentru zona Mărăcineni. De noile autobuze beneficiază și călătorii din alte alte localități din apropierea municipiului Buzău. Aceste mijloace de transport au fost achiziționate în urma licitației pe SEAP, costul fiecăruia dintre ele ridicându-se la aproximativ 45.000 de euro. Mijloacele de transport public în comun sunt second-hand și au fost aduse din Olanda. Acestea sunt dotate cu aer condiționat și camere de supraveghere atât în interiorul autobuzelor cât și exteriorul acestora.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ