Zilele Chișinăului la Buzău

0
108

Înfrățire prin muzică, tradiții, degustări și voie bună
Săptămâna viitoare la Sărata Monteoru va avea loc un eveniment cultural de amploarea organizat prin strânsa colaborare a Consiliului Județean Buzău cu Primăria Chișinău. “Zilele Chișinăului la Buzău” va aduce laolaltă artiști de renume din Republica Moldova, Garda Națională de la Alba Iulia, meșteri populari și artiști buzoieni. Este o premieră pentru județul Buzău, au anunțat organizatorii.
La mijlocul săptămânii viitoare stațiunea Sărata-Monteoru se va transformă într-o scenă pe care vor urca artiști români și moldoveni. “Zilele Chișinăului la Buzău” reprezintă un proiect bilateral care înceacă să aducă în același loc artiști, meșteri populari și gospodari cu tot felul de preparate din cele două teritorii înfrățite, Buzău și Chișinău.
Festivalul va fi o premieră pentru județ. Artiștii care vor fi prezenți la festival nu vor beneficia de onorarii existând o înțelegere între organizatori. Consiliul Județean se va ocupa doar de cazarea, masa și celelealte cheltuieli necesare pentru șederea artiștilor la Buzău.
Pentru a facilita transportul buzoienilor care vor să ia parte la festival, Consiliul Județean va pune la dispoziție două autobuze supraetajate care vor face curse între municipiul Buzău și stațiunea Sărata-Monteoru.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ