ZIUA COPILULUI, SĂRBĂTORITĂ LA PÎRSCOV

0
185

Ziua Internaţională a Copilului a fost prilej de a sărbători în comuna Pârscov. Primăria și Consiliul Local au lansat o invitație pentru toți micuții, la Căminul Cultural din localitate, unde a fost organizat un spectacol special pentru ziua lor. Copiii au cântat, au dansat și au primit cadouri.
Ziua Copilului nu a trecut neobservată de autoritățile din comuna Pârscov. Primăria și Consiliul Local s-au gândit că este o ocazie în care trebuie să îi distreze pe cei mai mici locuitori ai comunei, așa că au pus la un punct un eveniment, care s-a desfășurat la căminul cultural din localitate. Organizatorii au pregătit surprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.
Pe scenă de la Pârscov au urcat atât copiii și grupurile care activează în cadrul căminului cultural, cât și amatorii. Așa că cei mici au cântat, au dansat sau au pus în scenă piese de teatru.
Evenimentul dedicat copiilor a fost deschis chiar de primarul comunei Pârscov, care a avut grijă ca cei mici să primească și mici atenții de ziua lor.
Intrarea la evenimentul organizat de 1 Iunie a fost gratuită.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ