ANUNŢ INCREDIBIL AL PRIMĂRIEI BUZĂU: „DACĂ SE ELIBEREAZĂ O LOCUINŢĂ ANL NU AVEM CUI SĂ I-O DĂM”

3
12079

Nu mai sunt cereri valide pentru locuintele ANL. Anuntul a fost făcut de viceprimarul, Ionut Apostu.

Acesta spune că in situatia in care s-ar elibera o locuinta ANL nu ar avea cui sa i-o dea. Informația a fost furnizată în ședința de ieri a Consiliului Local Municipal de viceprimarul Ionuț Apostu.
„La nivelul primăriei Buzău nu mai există nicio cerere pentru obținerea unei locuințe ANL. Dacă mâine s-ar eliberar un apartament ANL, acesta ar rămâne gol întrucât momentan nu mai avem nicio cerere validă la primărie” a spus Apostu.

Motivele au fost explicate de parlamentarul PSD – Sebastian Radu: „Tinerii din Buzău au aflat că nu s-au mai construit alte blocuri ANL, aşa cum s-a întâmplat în alte oraşe, unde sunt cartiere întregi. Din acest motiv nu s-au mai ocupat să-şi facă degeaba dosare. Iar cei care au avut, probabil că nu mai sunt eligibili întrucât au trecut de 35 de ani. Dar, după acest anunţ, cred că săptămâna viitoare se vor depune vreo sută de cereri”.

Tot în ședința de joi a CLM Buzău, Apostu a anunțat că în cadrul controlului întreprins de comisia instituită la nivelul primăriei n-au fost identificați ocupanți ilegali.
S-au identificat câteva apartamente ANL în care nu locuiește nimeni, dar s-a explicat că militarii care le ocupau sunt în misiune în Afganistan.

Auraş Tereacă

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Nu mai sunt dosare sau nu mai vrea primăria să dea decât pentru cei cu relații……am depus si eu dosar am un copil si sunt singurul care aduce un venit în casă mi.ar fi foarte greu să stau în chirie la preturile actuale de pe piața…

  2. Asa este au dat omeni in strada dupa ce au stat 59 de ani in acea locuinta , si cerere de dat o alta locuinta este facut de mai bine de zece ani si nu i s/a oferit nimic pana acum si sta si plateste la 80 de ani o chirie din care nu ii ramane aproape nimic ca sa traiasca are o pensie de 550.Oare daca esti mai in varsta nu ai dreptul la o alta locuinta .a promis de catre Boscodeala o alta locuinta dar cine a vazut/o .locuinta luata sta si acum goala este in centru orasului pe cuza /voda 24 /26 cine sta in spatele acestei afaceri ca acel domn nu a avut nici o data acea adresa dar cineva a facut manarie schimband adresa lui si numarul cu a lui mama mea. daca aveti o locuinta o puteti da ca traiasca si ea linistita fara atata stres. Va multumesc si astept si eu un raspuns

  3. Am de mai bine de 1 an cererea la primărie. Nu mi sa dat nici un răspuns. Stau cu doi copii minori pe unde apuca. Numai sa îi țin în școală. Și dvs nu aveți cui sa îi mai datimportante apartament anl. Oare ce trebuie sa mai fac sa găsesc și eu un apartament măcar cu chirie pt copii mei?am doua locuri de munca și plătesc impozit din ambele locuri.poate îmi spuneți și mie pentru ce?

LĂSAȚI UN MESAJ