ACCIDENT MORTAL LA PADINA! ȘOFERUL A INTRAT CU MAȘINA ÎN COPAC

12
13363

Accidentul s-a petrecut dimineață în jurul orei 8. Șoferul a plecat de acasă spre serviciu. Pe drumul județean ce leagă Padina de Rușețu, conducătorul auto în vârstă de 40 de ani a scăpat mașina de sub control, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un copac de pe marginea drumului. Deoarece cunoscuții spun că în ultima perioadă, bărbatul din Padina a avut probleme de sănătate, s-a formulat ipoteza că șoferului i s-a făcut rău la volan.
În urma impactului violent cu copacul, bărbatul nu a avut nicio șansă de scăpare. E de presupus că a condus cu viteză întrucât acul vitezometrului s-a blocat la 100 km/h. Acum polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă șoferul a adormit sau i s-a făcut rău în timp ce se afla la vola.
La locul accidentului a ajuns și tatăl șoferului decedat. Imaginea pe care a văzut-o l-a dărâmat, iar tatăl a izbucnit în lacrimi.
Bărbatul decedat în urma accidentului a lăsat în urmă o soție și doi copii, dintre care unul cu handicap, iar celălalt elev la liceu.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

12 COMENTARII

  1. Dar de ce nu spuneti ca posibila cauza ar putea fi si craterele din asfalt de pe drum???ii plangi de mila masinii pe acel drum…iti vine sa te dai jos si sa o iei in carca…drumul e presarat cu sute de gropi….

  2. Oare chiar se poate merge cu 100km /ora pe acel traseu ???ca sosea nu se poate numi…D-zeu sa-l ierte pe sofer si poate autoritatile vor vedea dezastrul produs de ei in primul rand…

  3. IN VARA ACESTUI AN,AM AVUT OCAZIA SA VIN IN PADINA,AM GINDIT SA O LUAM PE SCURTATURA,DE LA FAUREI -PADINA,MAMMA MIA,DACA NU MI-AM BLESTEMAT SI GRESEALA MEA,SI A AUTORITATILOR CARE SE OCUPA DE ASA CEVA.INCEPIND DE LA CEI DE SUS,PINA LA CEI DE JOS,NU SPUN CITE ORE AM FACUT,PINA AM AJUNS LA STRADA CARE VINE DE LA SLOBOZIA.RUSINE,PADINA ERA O COMUNA RENUMITA,CARE FACEA LEGATURA CU RUSETU,MAI ALES LA PADURE SI HERGHELIA DE CAI.IMI ESTE RUSINE SA SPUN CA SINT DIN PADINA.SI MAI SINT DE SPUS MULTE,DAR LE LAS PE ALTADATA,PINA MO-I INERVA SA VIN CU TELEVIZIUNEA DIRECT.

LĂSAȚI UN MESAJ