Autoritățile acuză furnizorii de teste

0
103

Întârzieri nedorite în furnizarea materialelor sanitare pentru elevi
Nemulțumiri din partea autorităților în ceea ce privește distribuirea testelor pentru elevi în școli. Prima tranșă de teste rapide a ajuns la Buzău incompletă iar cea de-a doua se află în așteptare deși elevii ar fi trebuit testați mâine înainte de intrarea la cursuri.
Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău a anunțat că nu este mulțumită de modul în care decurge campania de testare a elevilor. Asta pentru că nici nu a începuut bine și au apărut întârzieri nepermise în distribuția materialelor către inspectorate și către școlari. În această săptămână doar o parte din prima tranșă a ajuns la Buzău iar cea de-a doua necesară pentru testarea programată în ziua de joi încă nu a fost distribuită de furnizori.
Prefectul județului Buzău a declarat că situația este regretabilă dar că la acest moment se desfășoară un control amplu pentru a se identifica cine este de vină pentru întârzieri.
42.000 de teste antigen pentru elevi au fost distribuite în școli la începutul săptămânii. A fost vorba despre o primă tranșă de teste necesară primei zile de testare din săptămână. A doua tranșă este așteptată să ajungă la Buzău până la finalul săptămânii.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ