„VOM FACE STAȚIE LA PIAȚA SĂRACĂ”! Toma a răspuns demersului TV Buzău

5
7699

Solicitarea făcută de Tv Buzău legată de amenajarea unei statii la Piata Săracă din municipiu incepe sa prindă contur. Problema sesizată a ajuns si la urechile primarului C-tn Toma care a anuntat că in scurt timp se va face o statie de autobuz la Piata Saraca.
Demersul inițiat de Tv Buzau pentru înființarea unei stații de autobuz și maxi taxi în dreptul Autogării Sud de la Piața Săracă va fi încununat de succes. Primarul C-tin Toma a anunțat că a auzit de acest neajuns al călătorilor de la Tv Buzău și că în perioada următoare se va înființa stația solicitată.
Stația a fost solicitată în repetate rânduri în emisiunile TV Buzau în special de cetățenii din mediul rural care vin la serviciu și la cumpărături în municipiul Buzău. Aceștia sunt nevoiți să meargă pe jos din stația următoare, capăt de linie, cu sacoșe în brațe, indiferent dacă sunt tineri, bătrâni sau persoane cu handicap . Pe adresa Tv Buzau au scris și mai mulți șoferi de maxi- taxi care au mărturisit că la solicitările călătorilor opresc la Piața Săracă deși riscă amenzi din partea poliției rutiere.

Auraș Tereacă

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ