DIICOT: „GEGEA A TRANSMIS DIRECTIVE”! „CEILALȚI INCULPAȚI S-AU RALIAT DE COMUN ACORD”

0
380

Tv Buzău a intrat în posesia rechizitoriului din dosarul fraudelor economice de la Primăria Buzău. Procurorii DIICOT Buzău îl acuză pe Ion Gegea că a fost inițiatorul grupului infracțional din cadrul Direcției Economice a Primăriei Buzău.

“Începînd cu anul 2010, inculpatul Gegea Ion, în calitate de director executiv al Direcției Economice…a transmis îndemnuri și cerințe cu titlu de directive și comandament către ceilalți funcționari publici, membri ai grupului infracțional, de a nu-și îndeplini îndatoririle de serviciu…privind executarea creanțelor fiscale înregistrate în evidențele fiscale de către persoane juridice și fizice apropiate cercului de interese al salariaților Primăriei Mun.Buzău”.
Procurorii anti-mafia relevă în rechizitoriu că subordonații au fost de acord și au îndeplinit solicitările directorului Gegea.

“În ședințele de lucru, în birou său ori în birourile de lucru…ceilalți inculpați membri ai grupului infracțional organizat… s-au raliat de comun acord cerințelor și directivelor trasate de inculpat…luînd hotărîrea comună de a le transpune în practică”.
DIICOT Buzău a trimis în judecată șase angajați ai Direcției Economice. E vorba de Ion Gegea, Cătălin Liviu Boaru, Bogdan Neamu, Virgil Toșu, George Bunea și George Răileanu, care au șters din programul informatic datoriile unor firme și persoane fizice.

FLORIN ZAFIU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ