EXCLUSIV! „ILIESTA”, TENTAT DE STEAUA! Ilie Stan: „Steaua nu se refuză. Niciodată!”

0
58

ASA Târgu Mureş a furnizat surpriza etapei în ultima rundă a stagiunii regulate din Liga I, iar tehnicianul buzoian al târgumureşenilor a intrat pe lista scurtă a antrenorilor care pot prelua FCSB după încheierea actualei stagiuni. Jucător emblematic pentru Steaua anilor `90 şi fost „principal” al grupării patronate de Becali, Ilie Stan a comentat în exclusivitate pentru TV Buzău posibila reîntoarcere pe banca tehnică a FCSB.
Antrenorul celor de la ASA consideră că Steaua Bucureşti este un nume în fotbalul european şi că atenţia conducătorilor, a suporterilor şi a autorităţilor trebuie să fie sporită.
„Iliesta” a vorbit despre jocul formaţiei bucureştene, care anul acesta a avut unul din cele mai slabe începuturi din toată istoria.
Ilie speră la salvarea de la retrogradare a formaţiei sale, ASA Târgu Mureş, în ciuda faptului că aceasta este ultima clasată din Liga I, cu doar 12 puncte. În prima etapă a play-out-ului, trupa lui „Iliesta” va juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, echipă în componenţa căreia se află alţi doi buzoieni, Ciprian Creţu şi Alin Manea.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ