URMAŞUL LUI MISTER KO! Dinu a învins prin KO în Gala „Noaptea Spartanilor”

0
182

Pugilist buzoian Bogdan Dinu a obtinut o nouă victorie de senzatie după ce „l-a demolat” pe georgianul Iracli Gvenetadze, într-un meci care a durat patru reprize. Buzoianul are 17 victorii la profesionisti în tot atâtea partide. Dintre acestea, 13 au fost prin knock-out, ultimul succes de acest fel fiind obtinut în acest weekend, la Timisoara, în Gala „Noaptea Spartanilor”.
Patru reprize a rezistat georgianul Irakli Gvenetadze în faţa lui Bogdan Dinu. Buzoianul şi-a trimis adversarul la podea în repriza a patra, obţinând a treisprezecea victorie prin knock-out şi al şaptesprezecelea succes din tot atâtea la profesionişti.
Victoria obţinută la Timişoara, în cadrul Galei „Noaptea Spartanilor” i-a dat încredere buzoianului pentru meciurile care vor urma. Programul lui Dinu în perioada imediat următoare este unul încărcat.
Pentru confruntarea de pe Bega, buzoianul s-a pregătit în Anglia, cu Anthony Joshua, cel care în urmă cu câteva zile l-a învins pe Vladimir Klitscko, în cel mai aşteptat meci de box din toate timpurile. Meciul dintre Bogdan Dinu şi Irakli Gvenetadze poate fi vizionat oricând pe site-ul televiziunii naţionale.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ