S-A ÎNFIINŢAT FC BUZĂU! Noua echipă a Buzăului este antrenată de Gabi Ibriş

0
946

Fotbal Club Buzău este numele cele mai recente echipe de fotbal înfiinţată în Buzău. Clubul este condus de omul de afaceri Ionel Turturică, unul din foştii sponsori ai Gloriei Buzău, iar pe banca tehnică va lua loc Gabriel Ibriş, fost jucător al grupării din Crâng. Formaţia îşi va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Gloria”, iar prima partidă va avea loc duminică, în nocturnă. Fostul căpitan al Gloriei, în prezent antrenorul buzoienilor, se aşteaptă ca noua entitate să fie întâmpinată cu braţele deschise de suporterii buzoieni.
FC Buzău a fost înscrisă în Liga a V-a de Buzău, iar preşedintele Ionel Turturică se aştepta ca echipa să ia parte la prima ligă de fotbal judeţeană.
Formaţia buzoiană a câştigat primul meci la „masa verde”, este vorba despre o partidă din Cupa României, iar primul joc din campionat a fost amânat din cauza fapului că buzoienii încă nu şi-au definitivat lotul, aceasta fiind cea mai mare problemă a formaţiei antrenate de Ibriş.
Prima partidă a buzoienilor va avea loc duminică, pe stadionul „Gloria” şi va începe la ora 19:00. FC Buzău va întâlni Viitorul 08 Verneşti în cadrul rundei a II-a din Seria I a Ligii a V-a.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ