SĂPĂTURI PE CALEA EROILOR

0
472

Pe cea mai modernă stradă din Buzău au început săpăturile. La niciun an de la modernizarea infrastructurii din zonă, pe Calea Eroilor se fac intervenții. Lucrările sunt executate de compania de electricitate, care a trebuit să intervină pentru rezolvarea unei probleme de alimentare cu energie. Primăria a dat undă verde lucrării, cu condiția ca trotuarul să fie refăcut, iar pista de bicicliști să nu fie afectată.
Buzoienii au fost cei care au obserat imediat că cea mai modernă stradă din municipiu este vizată de săpături. La intrarea pe Calea Eroilor, în imediata apropiere a intersecţiei cu bulevardele Unirii şi Mareşal Averescu, o echipă de muncitori a făcut câteva săpături. Practic, este o lucrare a companiei de electricitate, după ce s-a constatat o problemă de alimentare a zonei în care urmează să se construiască un nou supermarket.
Primăria a dat undă verde pentru executarea lucrării, însă intervenţia se efectuează sub supravegherea inginerilor de la Urbis Serv, societate care a reabilitat şi reamenajat infrastructura de pe Calea Eroilor. Mai mult, s-a cerut ca lucrarea să nu afecteze pista pentru biciclişti, iar trotuarul să fie adus la starea inițială.
În primavara anului trecut, Calea Eroilor a fost inaugurată și de atunci a devenit artera etalon a municipiului Buzău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ