13 cu noroc! Primăria Buzău promite reabilitarea străzior din august

0
69

Lucrările de asfaltare în municipiul Buzău ar putea începe din luna august, a anunţat primarul Constantin Toma. Vorbim despre acele drumuri doar cu numele care nu au văzut niciodată stratul de asfalt dar cu toate acestea în actele administraţiei publice locale sunt denumite străzi ori apar ca fiind reabilitate. O veste bună, anunţă edilul oraşului, este că alte 13 străzi importante din municipiu ar putea fi modernizate în cea de-a doua parte a anului.
Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, a precizat faptul că buzoienii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de calitatea drumurilor din oraş iar reproşurile ajung pînă la biroul său în care îşi desfăşoară activitatea. Totodată edilul a precizat că birocraţia împiedică desfăşurarea unor lucrări de asfaltare care, cu puţin noroc, ar putea începe din luna august. Tot de atunci ar putea fi reabilitate o serie de artere importante din centrul oraşului.
Printre străzile importante care ar putea fi în scurt timp modernizate se numără Bulevardul Nicolae Bălcescu, Sava Gotu şi Tudor Vladimirescu. De aceste străzi se leagă şi proiectul privind parcările cu plată pe care municipalitatea doreşte să îl introducă motiv pentru care se impune reabilitarea lor.
Constantin Toma, primarul municipiului, a mai declarat că este necesară implementarea sistemului de parcare o dată cu creşterea numărului de maşini înmatriculate în oraş.
Proiectul privind parcările cu plată se află deja în dezbatere publică pe site-ul primăriei și așteaptă recomandări din partea buzoienilor înainte de a fi aprobat în Consiliul Local Municipal Buzău.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ