ADĂPOST NOU PENTRU PATRUPEDE! Vechiul padoc va fi desființat

0
123

Adăpost nou pentru animalele fără stăpân. Primăria a inaugurat astăzi cel mai nou padoc care va funcționa în municipiu. Investiția se ridică la aproape două miliarde de lei vechi, iar ca locație a fost aleasă pepiniera din Simileasca. Totodată, vechiul adăpost pentru animalele fără stăpân va fi desființat.
Primăria Buzău a inaugurat astăzi noul adăpost pentru animalele fără stăpân. Construcția a fost ridicată pe un teren din incinta pepinierei din Simileasca, într-un spațiu care aparține societății Urbis Serv. Investiția se ridică la aproape două miliarde de lei vechi și va fi amortizată în următorii trei ani.
SINCRON IONUȚ APOSTU, VICEPRIMARUL MUN. BUZĂU 00.00.41-00.00.45// 00.00.59-00.01.28
Până acum singurul padoc funcțional era situat pe strada Horticolei, însă pentru locație municipalitatea plătea o chirie de câteva sute de milioane de lei vechi. În ultimii ani, adăpostul devenise neîncăpător, iar autoritățile s-au văzut nevoite să găsească soluții pentru ca numărul maidanezilor să fie diminuat. Reprezentanții municipalității spun că în câteva zile echipa de ecarisaj va merge în fiecare cartier al orașului pentru a strânge maidanezii, iar de la 1 iulie numărul hingherilor va crește, iar buzoienii se vor putea adresa direct serviciului de ecarisaj atunci când au probleme cu animalele fără stăpân.
Odată cu inaugurarea noului padoc, reprezentanții Primăriei spun că până la finalul acestui an problema animalelor fără stăpân care se plimbă nestingherite pe străzile orașului va fi rezolvată.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ