CARTIERELE DOROBANȚI ȘI BROȘTENI, ÎN REABILITARE

0
328

Cartierele Dorobanți 1, Dorobanți 2 și Broșteni intră în reabilitare. Odată cu demararea asfaltării pe Aleea Sporturilor, autoritățile au constatat că străzile din cele mai mari cartiere ale municipiului sunt extrem de deteriorate, așa că au decis ca aleile și străduțele din această zonă să fie reabilitate complet. Lucrările vor continua până spre finalul anului.
După demararea asfaltării pe Aleea Sporturilor, autoritățile din municipiu au făcut o inspecție și pe străzile din Dorobanți 1 și Dorobanți 2, dar și din Broșteni. Așa au constatat că în aceste zone nu s-a mai intervenit de ani de zile, iar străzile arată ca după bombardament. Motiv pentru care au decis ca toate aleile să fie asfaltate. În prezent, se lucrează deja pe Sublocotenent(post mortem) Dumitrescu Iulian, a cărei reabilitare a început cu trotuarele încă din toamna anului trecut. Drumarii de la Urbis Serv au început să toarne covorul asfaltic pe unul dintre sensurile de mers.
Străzile din acest cartier sunt din beton şi din anii ’80 când au fost turnate, nu au mai fost reparate. Din acest motiv, edilii şi-au propus să asfalteze în întregime cele trei cartiere. Asfaltul va avea în final 6 centimetri grosime şi este de o calitate superioară, cu piatră adusă de la o carieră din Măcin.
În paralel, continuă asfaltarea pe Aleea Sporturilor, pe tronsonul care a fost deja pregătit. Lucrările mai pot fi întârziate din cauza ploilor prognozate de meteorologi.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ