CONSILIUL DE DEZVOLTARE A MUNICIPIULUI, CONSTITUIT! Este format din elitele mai multor domenii

0
134

Consiliului de Dezvoltare a Municipiului Buzău a avut, astăzi, ședința de constituire. Ideea organizării unui asemenea for consultativ pentru municipalitate a fost avansată de noul primar imediat după ale¬gerile din 5 iunie 2016, iar astăzi, la Primărie, zeci de membri ai celor patru comisii care compun Consiliul, oameni de cultură, profesori, directori de instituții și oameni de afaceri de succes, au fost prezentați publicului buzoian. Din acest Consiliu vor face parte oameni de elită din domeniile economic, social, cultural și educațional, dar forul consultativ al municipiului va lua în seamă și ideile cetățenilor simpli, care pot avansa soluții viabile pentru dezvoltarea orașului.
În cadrul Consiliul de Dezvoltare a municipiului Buzău vor funcționa patru comisii: econo¬mică, socială, culturală și de edu¬¬cație. Acestea vor fi formate din oameni din elita buzoiană pe fiecare domeniu în parte, ce vor veni cu idei și soluții pe baza cărora va lua naștere și un plan de acțiune. Unii dintre membrii acestui Consiliul și-au expus astăzi punctul de vedere pentru a face din Buzău un oraș înfloritor.
Planurile de acțiune care vor fi stabilite în cadrul Consiliului de Dezvoltare al Orașului vor fi lansate în dezbatere publică pentru a se afla și părerile buzoienilor.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ